кадри bTVВодещите на Денсинг старс“  Алекс Раева и Краси Радков

...
кадри bTVВодещите на Денсинг старс“  Алекс Раева и Краси Радков
Коментари Харесай

Краси Радков: Много пари са хвърлени за „Денсинг старс“

кадри bTV

Водещите на „ Денсинг старс “  Алекс Раева и Краси Радков стартирана занапред акция да останат непрекъснати водещи на шоуто и в идващите сезони. Мотивът е повече от явен.

„ Много пари са хвърлени за това шоу “, призна Краси Радков пред Златимир Йочев и Мария Цънцарова в утринния блок. „ Тук се прави телевизия! “, съобщи пък въодушевено Алекс Раева, която стартира да хвали качеството на продукцията, на декора, костюмите, осветлението и сцена.



„ Не се ли подмазваме малко повече? “, засече я Радов.

„ Вие към този момент сте взели предаването, няма защо да се подмазвате “, намеси се в диалога Цънцарова.



„ За идващите сезони “, разясни Краси.

Вадещите на „ Денсинг старс “ и на „ Тази заран “ се майтапиха и с това, че в танцовото шоу има шуробаджанащина. Тя е обвързвана с това, че Алекс Раева и Илиана Раева от журито са родственици. Алекс описа, че съвпадението във семействата им не е инцидентно. Те са от един жанр, само че връзката им е много далечна.



Въпреки това, до момента в който била в шоуто на Слави Трифонов, певицата получила подарък от именитата гимнастичка. Илиана Раева гостувала на шоуто и по-късно особено отишла при Алекс, разказала ѝ за роднинската им връзка и ѝ подарила не какво да е, а златния си орден от 1980-а година.



Водещата на „ Денсинг старс “ сподели също, че ще е най-добре, в случай че доктор Неделя Щонова придвижи здравното си предаване зад кулисите на танцовата конкуренция. Според Алекс в шоуто ще има доста физически и душевен контузии, на които лекарката на bTV да обърне професионално внимание.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР